My mom used to make sausage spinach loaf when I was a kid. I had a sudden idea to try making sausage-spinach stuffed kabocha.
子供時にお母さんはソーセージとほうれんそうのパンを作った。パンの中にはほうれんそうとソーセージとチーズがあった。とても美味しかった。そう見たいのかぼちゃと考えた。
First, I cooked the kabocha a bit, so it would be easy to cut.
切るのために5分ぐらい電池レンジで入った。
Next, I cut out the insides.
次に中の物を取った。
Then I put rice and spinach in.
次はご飯とほうれん草が入った。
After that, I added the meat.
それから、肉が入った。
Then it was time to bake it and put cheese on top. It came out looking really good.
最後にチーズを入って、焼いた。出った時に美味しそうと思った。
Of course, we wanted to see what was inside!
もちろん、中の物を見たかった!
It turned out really well, but the inside was savory and the kabocha was sweet. I think I'd do something curry flavored next time.
美味しかったけど、かぼちゃは甘くて、中は甘くないから、多分次回に同じ事しないと思う。次回にカーレのを作るかも。